Miljø og bærekraft

En viktig satsing for Orack i årene som kommer er uten tvil miljøvennlige produkter og alt som naturlig kommer innunder dette. Vi har siden slutten av 2018 tilbudt vår GREEN-UP kolleksjon som er laget 100% miljøvennlige materialer. Det er viktig for oss at vi ikke gjør kompromiss med kvaliteten vi ønsker å være kjent for, vi er derfor stolte av å kunne tilby følgende produkter:

 

GREEN-UP Sykkeltrøye, GREEN-UP Bib-shorts, GREEN-UP Løpetrøye

 

De overnevnte produktene er starten på vår GREEN-UP kolleksjon, vi jobber kontinuerlig med å utvide sortimentet til å gjelde flere produkter.

Materialet vi bruker til å produsere vår GREEN-UP kolleksjon består i hovedsak av tekstiler som er gjenvunnet av plastflasker funnet på hav og land, deler av produktet er laget kun av plastflasker som er funnet på havet. Produsentene vi samarbeider med er anerkjente for sin satsing på området; M.I.T.I Green Soul, Epic EcoVerde, TeoSport GreenTech og perPETual.

Alle våre produkter i GREEN-UP kolleksjonen skal også ha en miljøvennlig emballasje og en så miljøvennlig levering som lar seg gjøre.

Følg med videre på vårt fokus mot en større, miljøvennlig kolleksjon.