Bib-shorts pro

Vår bib-shorts PRO er en videreutvikling av vår «top of the line»-shorts. Vi har jobbet knallhardt med å forbedre passformen og komfort, og nå føler vi at vi har utviklet en bib-shorts som har en perfekt «på-sykkel-opplevelse».

Den nye to-veis stretch biben sitter som et skudd på kroppen, i tillegg til at den er veldig behagelig. Panelet i ryggen har nå fått et enda mer absorberende materiale, som ikke bare er ekstremt lett, men også puster godt selv på de varmeste dagene. Vekten på bib-shortsen er på kun 190 gram, så det skal ikke være en unnskyldning for at det ikke går fort i oppoverbakkene. Passform og bib blir anatomisk tilpasset etter kjønn.

 

 

 

 

Absorberende materiale som får fuktighet bort fra ryggen.Silikongripper 40mm eller 70mm.Enda mer stretch for økt komfort og bedre passform.Enveis stretch i bib.Elastisk materiale som gir god passform.Bib-shortsen blir tilpasset anatomisk etter kjønn.Flate sømmer for økt komfort

PADDING

ARMADILLO REGULAR

Armadillo TM Armadillo CONCEPT pads er laget med et spesielt presset linjesystem, designet og produsert med ulike nivåer og høyder. Det kan garantere lette bevegelser torsjonalt, horisontalt og forlengende under ritt og treningsøkter. Armadillo-innsatsen kombinert med TMirror-teknologi, HT90-lunettesystemet og Poron 92 sjokkabsorbsjon har blitt grundig testet av profesjonelle idrettsutøvere. Dette gjør at Teo Sport kan tilby en revolusjonerende ny løsning på markedet.

HERRE

DAME

ARMADILLO PLUSS

TM Armadillo PLUS er en videreutvikling av vår originale Armadillo-pad. Teo Sports har gjort en grundig studie av syklistens posisjon på sykkelen, noe som førte til utviklingen av TM Armadillo PLUS. I denne paden satte vi inn en ekstra innsats av Poron i midtre del for å absorbere slag og slitasje. Med TM Armadillo PLUS kan vi tilfredsstille behovene til selv de mest kravstore ryttere, som kjører lange turer som Trondheim-Oslo, for eksempel. TM Armadillo-konseptet består av følgende bevegelser: Torsjon, helling, forlengelse og kompresjon. Den har et ergonomisk HT90-system med sidevinger 90 ° og TMirror-løsning. Den flate overflaten og innsatsene som går i motsatt retning er løsninger som optimaliserer produktet, og tilfredsstiller kravene til rytterne.

HERRE

DAME

Sjekk ut Armadillo konsept video

Denne siden benytter informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler blant annet for å gi deg en bedre opplevelse på nettsiden. Er det greit for deg? Les også mer om personvern.