SOMMEREN ER HER ENDELIG

Det tok sin tid, men nå er den endelig her. Forhåpentligvis ikke noe mere armvarmere, benvarmere og ullundertøy på en stund. Det er ingen tvil; det er deilig å være syklist i Norge på sommerhalvåret!

I skrivende stund (10.mai) er det godt over 20 grader, og det steker for fullt i solveggen. Dette er sterk kontrast til Enebakk rundt hvor det snødde for en drøy uke siden. Med andre ord; selv i sommerhalvåret er været meget lunefull. Noe det på dager som dette kan være lett å glemme.

Tilbake til påstanden om at den Norske sommeren er deilig. De som tok seg turen rundt Enebakk 1. Mai er kanskje ikke 100% enige i dette, og det er da kanskje på tide med å moderere seg. Noe av det mest norske man kan si er vel; det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Når det er sagt, tror jeg ikke det finnes bekledning som hadde holdt en menneskekropp varm den dagen. Hvis det er noen som mener de holdt varmen. Ta kontakt, dette vil jeg høre om.

Hvis man i midlertid ser bort i fra den ene mai-dagen der hvor det sludder og snør om hverandre, så kan jeg vel komme tilbake til min opprinnelige påstand; Det er stort sett deilig å være syklist i Norge. 

Mathias Sundquist
Produktutvikler

Som syklist vet jeg hva som trengs for at produktene skal holde den beste standarden

På daglig basis får vi henvendelser fra bekjente, kunder og medsyklister som lurer på vårt produkt-repertoar. Vi er (naturlig nok) stolte av det vi har oppnådd på kort tid, og vi kan med hånda på hjerte si at våre produkter er gjennomførte, gjennomtenkte og i god kvalitet. 

Det er midlertidig et enormt marked, og det er lett å gi opp, i søken etter bekledningen man ønsker. Nettopp fordi de store produsentene har maktet å lage ett produkt for hver minste nisje man kan tenke på.

 

Jeg mener Orack treffer det norske markedet perfekt med vår nye sommerkolleksjon. Selv har jeg mine favorittprodukter som jeg mener alle bør ha. Sykkel er utvilsomt er dyr idrett, og i den forstand er god bekledning en billig investering for å sikre komfort og treningsglede.

Alle våre produkter designes og tilpasses til hver enkelt kunde. Vi har selvsagt ingen krav om minstebestilling per produkt.

Kombidrakt

Kombidrakten er et produkt det stilles svært høye tekniske krav til. Vi har jobbet utrettelig med å utvikle dette produktet.

Race Aero Pro

Denne trøyen tar hensyn til rytterens lave racingposisjon ved hjelp av det aerodynamiske skulder- og armpartiet. 

Race Klassisk Pro

Race klassisk Pro sykkeltrøye i toppkvalitet. Trøyen har en tight passform, men samtidig litt løsere enn Race Aero Pro

Vindvest

Vi har utviklet en vindvest i akkurat samme bakdel som vår beste racing-trøye. Vindtett i front og veldig pustende.

Langermet Pro

Arrowind™ er vindtett, men samtidig veldig elastisk, noe som gjør at dette produktet har en veldig god og tight passform.

Noen av våre kunder

Ingen krav om minstebestilling per produkt

Vi har ingen krav om minstebestilling per produkt. Det er derfor veldig enkelt for mindre klubber, bedrifter eller vennegjenger å bestille sitt unike teamtøy.

Alle produktene kan designes i ditt unike design

Orack lager alle produkten akkurat slik som du/dere ønsker. Uavhengig av hvor mange dere er.

Alle produkter tilpasses etter kjønn

Det er viktig for oss at begge kjønn får de optimale passformene. Derfor produseres alle våre produkter anatomisk etter kjønn.

Vi setter opp nettbutikk til alle våre kunder

Vi setter opp nettbutikk til hver enkelt kunde. Dette gjør det veldig enkelt for alle medlemmer, ansatte m.f. å bestille og supplere på produkter.

Denne siden benytter informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler blant annet for å gi deg en bedre opplevelse på nettsiden. Er det greit for deg? Les også mer om personvern.