Orack er et ungt og ambisiøst selskap som leverer bekledning av høy kvalitet til sykkel, triatlon, ski og løp. Vi retter oss mot bedrifter og klubber som ønsker skreddersydd og egendesignet teamtøy.
Svein Lierstuen
Daglig leder

Svein Lierstuen

Daglig leder

Svein@orack.no 

Tlf: 924 97 599

Julian S. Skulstad

Markedsansvarlig

Julian@orack.no 

Tlf: 920 29 909

Mathias Sundquist

Produktansvarlig

Mathias@orack.no 

Tlf: 979 49 100

Vegar Andersen

Grafisk designer

Vegar@orack.no 

Tlf: 464 15 107

Mer om Orack

Ekte håndverk er fasinerende. Det krever tid, kunnskap og presisjon. Vi i Orack vet betydningen av dette når det kommer til produksjonen av tøy, og her tror vi at vi kan skape det lille ekstra som kreves for å bli best.
Det sies at et kjøkken kan ha de beste kokkene i verden, men uten gode råvarer vil aldri de beste måltidene ende opp på bordet. Det er kokkenes gode kunnskap og råvarenes kvalitet som sammen gir deg det magiske måltidet. 

Vi har hatt denne filosofien i bakhodet når vi har skreddersydd av sykkel-, ski- og løpebekledning. Gjennom flere år med prøving og feiling har vi endelig fått tak i markedsledende tekstiler, og en produsent som også står i samsvar med vår visjon og våre verdier. 

Denne siden benytter informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler blant annet for å gi deg en bedre opplevelse på nettsiden. Er det greit for deg? Les også mer om personvern.