• GRATIS FRAKT OVER KR. 1000,-
  • Rask levering fra Norge
  • TRYGG BETALING MED VIPPS
Føyen
Våre lag

Føyen


firmaet med lange tradisjoner


Advokatfirmaet Føyen AS er resultatet av en fusjon mellom Føyen Advokatfirma DA og Advokatfirmaet Torkildsen & Co AS i 2015, to firmaer med lange tradisjoner. Firmaet holder til i Bjørvika og består i dag av ca. 80 medarbeidere.
Føyen Advokatfirma DA ble stiftet i 1969 av advokat Stein A. Føyen, og i 1979 stiftet advokatene Tom A. Torkildsen og Jan Tennøe Advokatfirmaet Torkildsen, Tennøe & Co AS. Fusjonen i 2015 innebar en klar styrking av miljøet innen entreprise og eiendom. Siden den gang har firmaet i tillegg styrket sin satsning innen IKT Media, arbeidsliv og corporate. Vårt «søsterselskap» Foyen Advokatfirma i Sverige ble etablert i 1987 og har i dag ca. 100 medarbeidere fordelt på kontorer i Stockholm, Gøteborg, Falun og Malmø.
Til grunn for alt vi gjør, og det som samtidig setter tydelige grenser for hva vi ikke gjør, er våre verdier – det som skal kjennetegne oss som juridisk ekspert, rådgiver, samarbeidspartner og kollega.
- Integritet
- Inkluderende
- Dedikert
For et advokatfirma er det selvsagt at integritet ligger til grunn for virksomheten, arbeidet med klientene og de advokatetiske reglene. Føyen er intet unntak. Men for oss omfatter integritet også at vi skaper tillit og møter alle med respekt – og viser mot og trygghet i våre beslutninger, på vegne av våre kunder og oss selv.
I Føyen jobber vi sammen mot felles mål. Vi deler vår kunnskap, spiller hverandre gode og ser på våre ulikheter som en felles styrke. Vi bryr oss om hverandre, om kundene og om samfunnet vi lever i.
Hos Føyen tror vi på dedikasjon og hardt arbeid. Som kunde hos Føyen vil du oppleve at vi er tilgjengelige og til stede – og er aktive pådrivere, ikke passive rådgivere. Vi brenner for kundene våre, og yter riktig bistand ved praktisk bruk av vår bransjekunnskap og juridisk spisskompetanse – på riktig måte, til riktig tid.

Hei, vi anvender cookies slik at denne nettsiden skal fungere bedre for deg.

Les mer