FAQ

Har dere minstebestilling på teamtøy

Vi har ingen minstebestilling for våre produkter. Det betyr at ønsker du f.eks én trøye i ditt unike design – så fikser vi det for deg. Dette gjelder hele vårt produktsortiment for langrenn, løp, sykkel og triathlon.

Hvem har dere levert tøy til før?

Orack har levert produkter til mange forskjellige kunder, alle med forskjellig behov. Vi har bare positive tilbakemeldinger fra våre kunder, noe vi er veldig stolt av.

Hvordan bestiller man teamtøy?

Ta kontakt med oss så skal vi ta deg igjennom mulighetene. Kort fortalt: Vi setter opp nettbutikk til alle våre kunder, og bestillinger foretas i nettbutikken med mindre noe annet er avtalt.

Orack logo på tøy

Orack kommer til å ha logoen sin plassert på tøyet. 

Densign Teamtøy

Alle våre produkter blir designet etter hver enkelt sine ønsker. Våre dyktige designere kan også hjelpe dere med å oppnå drømmedesignet. Kun kreativiteten setter grenser for hva vi kan få til sammen.

Betalingsløsninger

All betaling skjer via nettbutikken. Vi samarbeider med Svea og kan tilby flere ulike betalingsmåter.

Levering Teamtøy

Alle bestillinger blir sendt inn førstkommende mandag hver uke og leveringstid er ca. 4 uker. Dvs. at når du bestiller på Torsdag så vil ikke produksjon starte før førskommende mandag.

Størrelser

Dersom du ikke har hatt mulighet til å teste våre produkter, ber vi deg om å lese vår størrelsetabell og følge denne. Du finner størrelsetabell til hver enkelt kategori.

Størrelsetabellen vår er grundig utarbeidet og funker veldig bra.

Sjekk størrelseguide

Bytterett teamtøy

Alle bestillinger til klubb, bedrift og organisasjoner (alt som omhandler det) er tilvirkningskjøp og skjer dermed på spesialordre designet spesifikt til hver enkelt kunde. Dersom du f.eks har bestilt feil størrelse vil man kunne bestille ny i nettbutikken.

Dame, Herre og Barn

Vi har et stort sortiment til barn i sykkel, løp og langrenn. Alle produkter til tilpasses anatomisk dame/herre.

Reklamasjon

Garanti – ved fabrikasjonsfeil skal du selvfølgelig få refundert beløpet eller motta nytt produkt.

Garantien gjelder for 2 år – når vi mottar produktet det gjøres en vurdering om det skal fikses eller om du skal få et nytt produkt. Vi dekker evt. Transport på godkjente garanti saker. Det vil også være mulig å sende bilde av produktet til post@orack.no så vi kan ta en vurdering ut ifra bildene.

Garantien dekker ikke slitasje som naturlig medfører idretten/aktiviteten.

Garantien dekker ikke bruksfeil.

Bestilling nettbutikk (ikke teamtøy)

Vi har et stort sortiment til barn i sykkel, løp og langrenn. Alle produkter til tilpasses anatomisk dame/herre.

Bytterett nettbutikk (ikke teamtøy)

Her gjelder vanlig kjøpslov du har 14 dagers bytterett dersom f.eks størrelse eller passform ikke var korrekt.

Denne siden benytter informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler blant annet for å gi deg en bedre opplevelse på nettsiden. Er det greit for deg? Les også mer om personvern.