• GRATIS FRAKT OVER KR. 1000,-
  • Rask levering fra Norge
  • TRYGG BETALING MED VIPPS
Historien om Orack
Om Orack

Historien om Orack

https://www.orack.no/pub_docs/files/HistorienomOrack/Vegar_design-(1-of-1)_cut2.jpg

Starten


Orack ble etablert i kontorlokalene på Handelshøyskolen BI sent 2014. Orack ønsket å tilby mindre klubber mulighet til kjøp av toppkvalitets klubbtøy uten krav om minstebestilling og slik startet det. Etter noen år med kontorer på BI flyttet Orack videre til det som var Sykkelhallen på Skøyen. Orack ble for alvor mer synlig da de inngikk samarbeid med Team Sørensen - et satsning lag i Oslo-området med fremadstormende talenter, samt kundelisten i Oslo-området på klubb- og bedriftssiden økte med kjente navn som Orkla, Finn.no, Team Anthon, Birk Sport Racing m.f. Orack ble i 2019 kjøpt opp av Ultimate Nordic, en strategisk partner som vil hjelpe Orack å nå sine mål. Samme år ble Orack offisiell sykkeltøy leverandør for det Norske Sykkellandslaget – noe vi er veldig stolte av.

https://www.orack.no/pub_docs/files/HistorienomOrack/Sorensen_4-(1-of-1)_web.jpg

Vår visjon


Vi skal bli ledende merkevare i teambekledning for klubber, bedrifter, arrangementer og vennegjenger innenfor kategoriene sykkel, langrenn, løp og triatlon. Vi vil hele tiden jakte på nye kategorier vi kan tilby våre kunder, og fremover vil Orack også differer seg fra mengden som en totalleverandør av produkter relevant til nevnte kategorier. Nettbutikk-løsningen til Orack skal være en portal hvor våre kunder skal bli tilbudt det de er på utkikk etter. Vårt fremste ønske er å spre glede og samhold til våre kunder.
https://www.orack.no/pub_docs/files/HistorienomOrack/71583057_2418161478462525_5613548566841655296_o.jpg

Vår filosofi


Ekte håndverk er fasinerende. Det krever tid, kunnskap og presisjon. Vi i Orack vet betydningen av dette når det kommer til produksjonen av tøy, og her kan vi skape det lille ekstra som kreves for å bli best. Det sies at et kjøkken kan ha de beste kokkene i verden, men uten gode råvarer vil aldri de beste måltidene ende opp på bordet. Det er kokkenes gode kunnskap og råvarenes kvalitet som sammen gir deg det magiske måltidet. Vi har hatt denne filosofien i bakhodet når vi har skreddersydd sykkel-, ski- og løpebekledning. Gjennom flere år med prøving og feiling har vi fått tak i markedsledende tekstiler og produsenter som også står i samsvar med vår visjon og våre verdier.

Hei, vi anvender cookies slik at denne nettsiden skal fungere bedre for deg.

Les mer